Vandaag weer fysiotherapie in Hoog-Keppel.

Naar fysiotherapie.

Ik krijg fysiotherapie voor mijn rug. Vanmorgen moest ik om half tien bij fysiotherapie in Hoog-Keppel zijn.

Het spiercorset.

De therapie zit in het voormalige gemeentehuis. Nu bestaat de therapie in mijn geval uit het mobiel houden van de rug. Dus: masseren en kneden. Het is de bedoeling dat het spiercorset van mijn rug soepel blijft.

Omdat het net droog was geworden ben ik met de fiets gegaan. Prachtig onderweg, en op de terugweg naar huis in de Hessenweg deze foto gemaakt:

Een foto van de Hessenweg tussen Hoog-Keppel en Hummelo. Er ligt veel blad op de grond, maar nog meer zit er aan de bomen.
De Hessenweg.

Bladeren nog aan de bomen.

Nu is het 18 november, en aan heel veel bomen zit nog blad. Dat is volgens mij behoorlijk uitzonderlijk. Gelukkig gaat het nu een paar nachten een beetje vriezen. Misschien dat hierdoor het blad sneller gaat vallen. Joke en ik maken ons veel zorgen om het milieu. Het gaat niet goed met Moeder Aarde, maar wij vinden het ook interessant om de veranderingen in de natuur en het klimaat te zien en mee te maken.

Gewoon even een stuk fietsen.

Nadat vandaag het werk klaar was, hebben wij even een stukje gefietst. Via de voormalige AVIKO naar de Oude IJsselbrug in Hoog-Keppel. Daar zijn wij via de dijk naar Laag-Keppel gefietst. Het was echt mooi fietsweer. De lucht was soms een beetje dreigend, maar wij hebben het droog gehouden. Bij de SPAR in Hummelo nog even een paar kleine dingen gekocht. Hier nog even met de voormalige gemeentesecretaris van de gemeente Hummelo en Keppel staan praten.

Het is weer avond geworden.

Na het warm eten de keuken soppen, dat is een dagelijks terugkerend klusje. Ik vind het niet vervelend, het moet toch gebeuren. De televisie staat aan, dadelijk rechtstreeks vanuit Thialf in Heerenveen schaatsen. Joke is bij ons thuis de sportkijker, zelf vind ik er over het algemeen niet zo veel aan. Ik kijk dan ook niet.

Na het soppen heeft Joke een kop koffie gezet, heerlijk! Zij is aan het schaatsen kijken op de televisie, en ik: ik schrijf deze blog!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: