Een ochtendwandeling.

Opstaan.

Vanmorgen pas om zes uur uit bed. Heel even mijn hoofd buiten de deur gestoken. Het is koud! Ik ben van plan om nog een ochtendwandeling te maken, heerlijk naar buiten.

Na de koffie, zo rond half elf vertrokken voor een korte wandeling rondom Hummelo. Ik ben via de rondweg naar de Hessenweg gelopen. Het is prachtig weer, maar door de straffe wind is het behoorlijk koud. Vandaag hebben meer mensen het idee opgevat om te gaan wandelen. Onderweg een groot aantal wandelaars gezien. Bij de Ruurlose Allee schijnt de zon prachtig door de bomen:

Tijdens de ochtendwandeling deze foto van de Ruurlose Allee gemaakt. De bomen dragen nog volop blad.
De zon op de Ruurlose Allee tijdens de ochtendwandeling.

Er zit nog veel blad aan de bomen, net als gisteren in de Hessenweg,(Vandaag weer fysiotherapie in Hoog-Keppel.) hoewel het pad kaler lijkt, met minder afgevallen blad. De komende nacht krijgen wij een beetje nachtvorst, dat is goed voor de natuur.

Vervelende vliegen.

Binnen hebben wij al een poos geen vlieg meer gezien, mooi dachten wij nog, dat is nu achter de rug. Maar, wij hebben ons vergist: de afgelopen dagen nog een aantal vliegen in de kamer gehad. Niet zo veel, iedere keer een of twee stuks, maar toch…. Het wordt echt tijd dat het een poosje gaat vriezen, dan gaan er veel insecten dood, en dat is ook nodig.

Naar Doetinchem op de fiets.

Vanmiddag even op de fiets naar Doetinchem gegaan. Wij hebben een paar kleine dingen nodig. Het is mooi weer, tenminste als je binnen zit. Buiten is het behoorlijk koud en de wind is ook duidelijk aanwezig. Volgens een weerman vanmorgen op de radio is de gevoelstemperatuur momenteel min 4 graden Celsius. Dus best wel koud. Beiden hebben wij onderweg regelmatig iets gegeten, wij zijn allebei diabeet. Rond een uur of twee waren wij weer terug in huis. Als eerste een kop koffie gezet, lekker!

Dadelijk begint het schaatsen vanuit Heerenveen weer, Joke wil dit graag zien. Ik ben vandaag de kok in huis, dus ga ik het vlees braden en de rest van het eten verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: