Een nieuw levensjaar.

Het is vandaag mijn verjaardag, een nieuw levensjaar begint. Vanmorgen was ik redelijk vroeg uit bed, zo rond half vijf.

Mooi boek (?).

Ik ben de dag begonnen met het lezen van een onlangs geleend boek: “Fairy Tale” van Stephen King. Dit is een behoorlijk omvangrijk boek, bijna 600 pagina’s. Ik heb het boek geleend via mijn bibliotheek: https://www.bibliotheekwestachterhoek.nl/vestigingen/detail.4358183.html/bibliotheek-doetinchem/

Titelomslag.

Veel mensen op de Facebook – pagina “Boek per week” zijn enthousiast, dus ik waag mij er ook aan. Via deze pagina van de Bibliotheek heb ik al een aantal boeken gevonden die ik leuk vond om te lezen. Misschien is dit ook zo’n boek; ik hoop het!

Verjaardag vieren.

Vandaag samen met Joke mijn vierenzestigste verjaardag gevierd. Er komt geen bezoek, heb er gezien alle zaken rondom de hartproblemen mijn hoofd niet naar staan. Samen hebben wij er een leuke dag van gemaakt; lekker taart bij de koffie, dingen doen die wij leuk vinden.

Op de fiets naar Zelhem.

Zo zijn wij naar Zelhem gefietst. Ik wilde bij de Welkoop een blikje ledervet halen. Wij hebben besloten om dit in Zelhem bij de Welkoop te halen in plaats van in Toldijk. De weg naar Zelhem is leuker dan naar Toldijk. Eenmaal onderweg naar Zelhem hebben wij besloten om ook even naar de supermarkt te gaan. Wij hebben toch nog een paar kleine dingen nodig, alles kan mooi in de fietstassen. Ik ben op de elektrische fiets naar Zelhem gereden, echt ideaal! Geen last van benauwdheid gehad, geen afbeulen op de fiets om er te komen, maar gewoon rustig trappen en je komt er vanzelf. Hartelijk dank aan Theo en Annette voor het lenen!

Een tante belt even op….

Een tante van mij, een dame van negentig jaar, belde nog even op om mij te feliciteren met mijn verjaardag. Dit doet zij ieder jaar, bij Joke en bij mij als wij jarig zijn. Over ruim anderhalve week gaan wij even bij haar koffie drinken in Zelhem. Wij hoeven niet bang te zijn voor het vallen van stiltes tijdens ons bezoek; mijn tante praat erg makkelijk. Zij is de enigste nog in leven zijnde familie van mijn moederskant. Van mijn vaderskant is er alleen nog een oom in leven.

MRI-scan.

Vanmiddag via de post een afspraak voor een MRI-onderzoek van het hart ( stress) MRI Cardiac Stress met Adenosine heet dit onderzoek. Naar verwachting duurt het hele onderzoek ruim een uur. Gelukkig kan ik met onze eigen auto naar het Slingeland rijden en ook weer terug. Tijdens een afspraak met de cardioloog krijgen wij het resultaat van dit onderzoek te horen. De datum voor dit gesprek is nog niet bekend. Op de site van het ziekenhuis staat de volgende informatie over een MRI-onderzoek in het algemeen: (https://www.slingeland.nl/mri-scan-3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: