Een mooi boekje en op de fiets naar de bibliotheek.

Schrijfwedstrijd van de bibliotheek.

Vanmorgen kreeg ik een mooi boekje van de bibliotheek. Ergens in augustus loop ik de bibliotheek binnen. Mijn oog valt op een folder met de titel: “Wat betekent de bibliotheek voor jou?”. Het blijkt om een schrijfwedstrijd voor bibliotheekleden te gaan. Ik heb er even over nagedacht, maar heb besloten om toch maar een gokje te wagen en een verhaal te schrijven. Na een aantal opzetjes heb ik mijn verhaal ingestuurd. Na een poos komt er in de email een melding dat ik geen prijs heb gewonnen, maar wel wordt mijn verhaal opgenomen in een boekje met de zestig beste verhalen! Vanmorgen is het boekje gekomen. Leuk om je eigen verhaal in een boekje te zien staan.

Het is een mooi boekje geworden.

Fysio.

Vanmorgen heb ik weer fysiotherapie gehad van Coen. Er is vandaag een eerstejaars studente fysiotherapie bij. Dat vind ik geen probleem. Zij moet het immers ook leren. Met de fiets naar Hoog-Keppel gegaan. Als je binnen zit lijkt het weer mooi, maar het was en is behoorlijk fris buiten. Heb mijn winterjas en handschoenen aan gehad.

Thuis aan de slag.

Na therapie thuis Joke helpen met het huishouden. Met zijn twee├źn is het nooit zoveel werk. Joke is boven bezig , en ik heb mij met de beneden verdieping beziggehouden.

Op de fiets naar de bieb.

Na het eten zijn wij op de fiets gestapt. Joke wil even naar de bibliotheek. De boeken die zij nu heeft vindt zij niet mooi. In de bibliotheek staat een mevrouw bij de balie te wachten. Er is geen personeel te bekennen. Ik ben maar even op zoek gegaan, en een medewerkster gevonden. Zij heeft eerst deze mevrouw geholpen, en heeft toen voor mij een boek verlegd. Dat lukte niet bij de uitleenbalie. Jammer dat de bibliotheek zo weinig personeel heeft.

Fietsgedag.

Joke en ik zijn opgegroeid met het aangeven van de richting waar je als fietser heen wilt gaan. Wij zijn blijkbaar een uitstervend ras. Bijna niemand, jong of oud, steekt een hand uit. Zij scheuren van links naar rechts, als het even kan op een elektrische fiets waarmee zij te hard rijden. Vanmiddag keek een oudere man ons heel vreemd aan toen wij de hand uitstaken om linksaf te slaan….. Wij worden bijzonder, jammer genoeg! Het is behalve onveilig voor iedereen ook niet echt fatsoenlijk vind ik. Je hebt rekening te houden met elkaar, zeker in het verkeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: