Een elektrische fiets ophalen in Zelhem.

Elektrische fiets.

Van mijn zwager en schoonzus, Theo en Annette, uit Zelhem mag ik een elektrische fiets lenen. Zelf fietsen op een “normale” fiets gaat niet zo goed; het gaat vooral langzaam en kost veel inspanning. Dat geeft weer benauwdheid en druk op de borst. Niet prettig dus.

Op de fiets naar Hummelo.

Vanmiddag hebben wij de fiets opgehaald. Samen met Joke in de auto naar Zelhem. De fiets gepakt, en daarmee is Joke weer naar Hummelo gereden. Terwijl zij naar huis fietste, heb ik nog even een paar boodschappen gehaald. In Hummelo haalde ik Joke pas in….. Eenmaal thuis hebben wij mijn eigen fiets naar boven gebracht. Op deze manier hebben wij nog ruimte in de berging. Drie fietsen is te veel van het goede in een kleine berging.

Verkeersproblemen.

Bij de supermarkt in het centrum zijn ze met de parkeerplaatsen bezig, dit in verband met een uitbreiding van de winkel. Het was een gedoe om weer richting Hummelo te komen, via de weg voor de kerk richting Doetinchem. Na een klein stukje maar afgeslagen richting Hummeloseweg. Al met al duurde het lang.

Het was al met al best een vermoeiende dag, maar het was alles behalve vervelend! Vanavond even gas terug nemen, dan gaat het wel goed.

Een korte wandeling.

Na het avondeten samen een kleine wandeling gemaakt door het dorp. Het was fijn om even met het hoofd in de frisse wind te lopen.

Morgen even naar fysiotherapie en verder niet zoveel bijzonders. Ja, een lekkere appeltaart bakken voor mijn verjaardag aanstaande zaterdag.

Verjaardag.

Ik vier mijn verjaardag dit jaar niet. Heb er mijn hoofd niet naar staan, ook vind ik het vermoeiend, zowel voor mijzelf als voor Joke. Wij maken er met ons twee├źn een gezellige dag van, meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: