WordPress aanpassen, een hele kluif!, maar erg leuk!

Ik ben, na een nieuw begin met de blog in WordPress, begonnen met het aanpassen hiervan. Het is echt een hele kluif. Er moesten allerlei plug-ins worden gedownload. Dat klinkt simpel, maar er zijn honderdduizenden plug-ins. Zoek en vind maar juist die ene die je nodig hebt en wilt gaan gebruiken! Op de middelbare school heb ik natuurlijk Engelse les gehad, maar wanneer de beschrijving erg technisch is, en ook nog in het Engels….., dan wordt het moeilijk! Maar het aanpassen vind ik toch wel erg leuk! Iedere keer is het weer een verrassing hoe de pagina met een nieuwe plug-in eruit ziet.

Op dit moment heb ik een aantal plug-ins geïnstalleerd, voorlopig moet dit wel voldoende zijn. Mocht dit toch niet het geval zijn: er een soort bibliotheek met allemaal plug-ins, daar ga ik ter zijner tijd nog wel een keer in grasduinen mocht ik behoefte hebben aan andere of meerdere plug-ins. Helaas zijn niet alle plug-ins gratis, maar met een beetje geluk en vooral erg goed zoeken heb ik ze wel gevonden! En zoeken op internet, onder andere bij diverse forums van WordPress-gebruikers levert soms leuke en nuttige suggesties op.

Vandaag bij ons een rustige dag. Even naar de bibliotheek fietsen. Wij kunnen een aantal reserveringen ophalen. Fijn, boeken om te lezen. Dat is iets dat nooit verveelt. Joke en ik lezen erg veel. Joke alleen papieren boeken, en ik papieren boeken en ook op een e-reader, dat bevalt mij ook prima. Misschien reserveer ik nog wel eens een boek over WordPress, altijd handig om er iets over te lezen. Soms kom je daardoor op andere idee├źn en krijg je suggesties ter verbetering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: