Toch weer een blog….

Het heeft even geduurd, maar toch weer een blog begonnen. De naam is hetzelfde gebleven, dicksblog.nl, en dat is prettig en handig.

Jammer genoeg zijn alle vorige berichten verdwenen in de krochten van het World Wide Web…, en niet meer te herstellen.

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is een gezegde, en dat is ook op mij en mijn blog van toepassing. Ik vind schrijven leuk, en het is leuker om voor een publiek te schrijven dan alleen voor mijn eigen plezier. Na een heel lange periode weer begonnen, en het is leuk!

Wat kunnen de lezers allemaal verwachten? Natuurlijk verhalen met een persoonlijke tint, maar ook (weer) over mijn dorp, Hummelo. Als fervent lezer zullen ook boeken die ik heb gelezen aan de orde komen. Ook wordt de geschiedenis niet vergeten, vaak met een link naar Hummelo en omgeving.

Boom in de buurt van Van Essen in Hummelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: