Wie is Dick Jolink?

Misschien vraagt U zich af wie de schrijver van al deze blogberichten is. Daarom zal ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Dick Jolink, en ik woon in het mooie dorp Hummelo. In het dagelijks leven geef ik als vrijwilliger computerles bij “de Boerderij” in Zelhem. Dit is altijd leuk om te doen, de cursisten zijn leergierig en de sfeer is erg prettig.

Verder ben ik actief binnen de fractie van de Partij van de Arbeid Bronckhorst. Een poos geleden was ik namens de fractie commissielid, niet zijnde raadslid. Dit is een mooie functie, maar door alle vergaderingen ook behoorlijk zwaar. Het kost heel veel tijd als je het goed wilt doen. Nu ben ik ondersteunend lid van de fractie, met minder vergaderingen en dat is prima. Het werk binnen de fractie is en blijft leuk. Als je geïnteresseerd bent in de politiek is een raadsfractie een interessante plek om te werken.

Naast de computercursus en de politiek heb ik nog een aantal hobby’s. Zo hou ik veel van lezen, wandelen en fietsen. Door te wandelen en te fietsen ontdek je veel, soms nieuwe, dingen in de directe omgeving. Mijn vrouw en ik hoeven niet zo vaak en ook niet zo ver weg met vakantie, de Achterhoek en Nederland zijn heel mooi. Het grootste deel hiervan kennen wij nog niet! Lezen is een andere hobby van mij. Boeken over geschiedenis, maar ook thrillers vind ik leuk. Waarschijnlijk zal ik ook nog wel eens een stukje over een door mij gelezen boek publiceren. Ik lees zowel papieren boeken als ook boeken op een e-reader.

Indien U wilt reageren op mijn blog, kan dat natuurlijk! Het emailadres is: info@dicksblog.nl


Dick Jolink
Dick Jolink, foto: Tommy Bauling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: