Een korte wandeling rondom Hummelo.

Vandaag was ik redelijk vroeg uit bed, zo rond 6 uur. In alle rust de dag begonnen. Nadat Joke ook uit bed was hebben wij samen een kop koffie gedronken. Hierna ben ik gaan wandelen, een korte wandeling rondom het dorp.

Via de Van Heeckerenweg en de Spalderkampseweg richting dorp gelopen Daarna langs villa Johanna naar de Hessenweg. Dit is altijd een mooie wandeling, niet te lang, 4 kilometer. Binnen drie kwartier zit je thuis weer achter de koffie. Op de Spalderkampseweg een foto gemaakt van het Rentmeestershuis gezien vanaf de Zelhemseweg.

Zicht op het Rentmeesterhuis en de Grote Schuur vanaf de Zelhemseweg.

In de Hessenweg, dichtbij de afslag naar de Hennendalseweg loopt “de Weppel”. Dit is een mooie waterloop, zeker met de omgevallen bomen en het zonlicht dat erop valt.

Het was opvallend rustig tijdens de wandeling. Ik heb alleen een aantal wielrenners gezien en een handvol wandelaars die net als ik van het mooie weer genoten. Omdat ik benieuwd was naar de afstand heb ik deze wandeling in Strava opgenomen.

De totale afstand was 4.0 kilometer. Toen ik dicht bij thuis was, appte Joke dat de koffie bijna klaar was! Een heerlijk slot van een fijne wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: