Naar de apotheek wandelen.

Wij zijn even naar de apotheek in Hoog-Keppel gewandeld. Er lagen medicijnen voor mij klaar. Het was goed weer, droog en behoorlijk warm, circa 14 graden Celsius. Beiden hebben wij toch een das om en best wel dikke jassen aan. Op de heenweg zijn wij via de Hessenweg gelopen, met ongeveer een half uur waren wij in Hoog-Keppel. Bij de apotheek was het erg rustig, ik was meteen aan de beurt. Joke stond buiten en leunde tegen de muur. Op de terugweg zijn wij door het dorp Hoog-Keppel gewandeld. Langs de voormalige gemeentewerf, richting Doesburgse Pad. Beiden dachten wij dat het pad redelijk tot goed begaanbaar was….. Helaas, het was een terugweg vol glijden en glibberen. Je moest je hoofd er goed bijhouden, kijken waar je nu weer je voeten moet neerzetten zodat je niet onderuit gaat. Bij boerderij “de Reuze” in de heg zat een roodborstje, hij bleef gewoon zitten toen wij eraan kwamen. Hebben deze foto gemaakt, het lijkt wel alsof de roodborst aan het poseren is:

de roodborst in de kale heg.

Een paar stappen verder zag Joke dit nestje in de heg zitten, nu natuurlijk verlaten, maar heel mooi om te zien:

Het verlaten vogelnest.

Het laatst stuk langs de wei op het Doesburgse Pad ging goed, maar eenmaal ter hoogte van de Groeneweg was het weer erg modderig en glibberig. Toen wij thuis kwamen waren wij nat van het zweet door de hoge temperatuur en zijn onder de douce gegaan. De wandelschoenen hebben in de berging even een dag staan drogen. Net zijn ze door mij schoongemaakt, klaar voor weer een volgende wandeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *