Een vroeg verjaardagscadeau en de kerstboom plaatsen.

De afgelopen weken niet zo veel gedaan. Ja, wandelen en fietsen, voor het huishouden en voor elkaar zorgen. Dat zijn ook heel belangrijke zaken. Wij zijn al jaren elkaars mantelzorger.

Een andere telefoon en hoes.

Joke is binnenkort jarig. Sinds een paar dagen heeft zij een nieuwe mobiele telefoon. De oude mobiel was aan het einde van zijn leven, gaf problemen en was dringend aan vervanging toe. Toevallig zagen wij een advertentie staan van Expert met een mooie en voor Joke ook geschikte telefoon, en het was ook nog een black friday aanbieding. Deze heb ik voor haar gehaald en volledig ingericht, dus na een uur had Joke een volledig, goed werkende telefoon. Wij hadden een meevaller en die is hiervoor gebruikt, een goede investering.. Voor haar verjaardag heeft zij een nieuwe hoes voor de mobiele telefoon gekregen. Natuurlijk zat er geen hoes bij de nieuwe telefoon. Kom er wel een kopen, maar die was saai zwart, en dat is niet Joke haar smaak. Zij heeft hem zelf uitgezocht bij een klein winkeltje in Doetinchem. In deze winkel kom ikzelf al jaren, hij is eigendom van een Afghaanse meneer die als vluchteling naar ons land is gekomen. Hij repareert ook mobiele telefoons en tablet’s , ongeacht het merk. Een een bijkomend voordeel is dat hij niet echt duur is. Heb al verschillende hoesjes bij hem gekocht. Joke was meteen verkocht toen zij deze vuurrode telefoonhoes zag hangen, dus hij is het ook geworden. Een vroeg verjaardagscadeau van mij.

de nieuwe telefoonhoes.

De kerstboom staat weer!

Het is nu 2 december, en wij gaan langzaam richting Kerst en Oud en Nieuw. Het begint bij Joke te kriebelen, het is tijd voor de kerstboom. Vanmiddag hebben wij de boom van lampjes voorzien en verder volgehangen met versiering. Hij is heel mooi geworden, althans dat vinden wij …

de kerstboom staat!

Een goed kijker zal zien dat de kerstboom niet echt is, Wij hebben al jaren een kunstboom. Bevalt prima, en is minder milieubelastend als een echte Nordmann of andere kerstboom. Na de feestdagen, begin januari, verhuisd hij weer naar boven om de rest van het jaar in een doos door te brengen. Tijdens het versieren van de boom kwamen wij tot de ontdekking dat de verlichting defect was, dus in de auto en even naar warenhuis Staarink in Doesburg. Daar was voldoende verlichting te krijgen.

Behandeling en onderzoek.

Deze week moeten wij beiden even naar het ziekenhuis, Joke voor een kleine behandeling en ik voor een kort onderzoek. Wij combineren het meteen met boodschappen halen, zijn toch onderweg en rijden even door naar Zelhem. Vrijdagmiddag, bij mijn onderzoek, gaan wij even met de fiets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *