Regen!

Nadat gisteren al een regenbui met onweer over Hummelo trok en in totaal 18 mm. neerslag bracht, is er zojuist een regen en onweerbui overgetrokken die 15 mm neerslag heeft gegeven.  In een klein half uur kwam de regen met bakken uit de hemel. Wij hebben geprobeerd om de bui op foto vast te leggen, maar de ramen zaten onder de regendruppels. De bui is niet echt goed te zien, maar de sfeer wel te proeven.

De bloemen en planten hebben in een korte tijd veel water over zich heen gekregen. Nadat de bui voorbij was, heeft Joke buiten de meeste rommel bij elkaar geveegd. Het is weer even netjes, tot de volgende bui. Wat er dan  niet ligt, hoe je ook niet op te ruimen.

Vannacht is het gelukkig iets koeler, circa 17 graden Celsius. Dat is beter dan de ruim 20 graden die wij de afgelopen dagen hebben gehad! Toch wordt het morgen weer een warme, broeierige dag met een maximum temperatuur van 30 graden Celsius. 

Vanmiddag even op bezoek geweest bij vrienden in Steenderen, heerlijk met de fiets naar toe gegaan. Via binnen weggetjes zoals de Lamstraat en de Hardsteestraat  richting Steenderen. OP de heenweg was er minder zon als op de terugweg. Gelukkig hebben wij regelmatig in de schaduw kunnen fietsen. Toch weer 18 kilometer op de fiets gezeten.

6999 Hummelo, Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *