Een verjaardag.

 Vandaag is mijn schoonzus Annette 60 jaar geworden! Natuurlijk zijn wij even op bezoek gegaan, gezellig buiten zitten, een kop koffie, leuk met elkaar praten. Wat wil een mens nog meer? De buren van Annette hebben een mooi spandoek gemaakt en gisterenavond geplaatst waarna nog iets werd gedronken door de buren.

Annette bij spandoek.
Ook de zoon van Theo en Annette, Thom, had deze week iets bijzonders. In Weekblad Contact, editie Bronckhorst Zuid verscheen een artikel over zijn passie: survival en de start van zijn eigen trainingslocatie voor mede sporters.
Het artikel is een goede steun in de rug voor deze jonge ondernemer. Hij is met hart en ziel bezig met sport in het algemeen, maar de survival is wel heel bijzonder voor hem.
Natuurlijk hoort een cadeau bij een verjaardag. Joke heeft weken gewerkt aan het schilderij van de gelukkige koeien, in diamond painting. Het was een hele klus, maar het resultaat is prachtig geworden! Annette was blij met dit geschenk.
Annette met het geschenk en kleindochter Angeline.
Na het eten vanmiddag ook nog even vier kilometer gewandeld, mooie route met goede weersomstandigheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *