Een verfrissende regenbui.

Na acht dagen van hitte barste gisterenavond eindelijk het onweer los, samen met een heerlijke regenbui. Deze bui is meer dan welkom. Gewassen op het land, de bossen en de tuinen; alles snakt naar water! Na deze regenbui zie je alles opfleuren. 

Ik hoop dat dit de laatste “.plaknacht” wordt. Ondanks het onweer en de regen is het benauwd. Bij ons staan alle deuren en ramen open zodat de temperatuur in huis gedurende de nacht iets kan zakken. Gelukkig staat op de slaapkamer een ventilator. Hij draait de hele nacht op de laagste stand. Dit maakt het voor ons mogelijk om toch nog redelijk goed te kunnen liggen en slapen.
De regen komt momenteel in buien, soms gaat het zacht, maar er zitten ook fellere exemplaren tussen. Het geluid van de regen tegen het slaapkamerraam is mooi, wij beiden kunnen er goed door slapen. Ben heel benieuwd hoeveel regen er morgenvroeg in de regenmeter zit. 

Er zit 18 mm. in de meter, alles gisterenavond en vannacht gevallen. De verwachting is dat er vandaag nog meer neerslag komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *