De nieuwe bril ophalen bij de opticien.

Nachtbraker.

Vannacht was ik even een poosje uit bed, zo rond twee uur. Het slapen ging niet echt goed, en ik had pijn. Ben toen maar naar beneden gegaan. Eenmaal beneden heb ik mij vermaakt met het lezen van email en natuurlijk ben ik even aan het internetten geweest.Daarna terug naar bed tot circa vijf uur, had de slaap uit en weer pijn. Een voor mij belangrijke email betreft de levering van mijn nieuwe bril. Nog steeds staat de leveringsdatum op 25 januari aanstaande…. Ik ben dan herstellende van de operatie en kan de bril dan ook niet laten afstellen, laat staan ophalen.

In de loop van de ochtend.

Vanmorgen een beetje thuis bezig geweest. Heb de Windows laptop beneden gezet en de Chromebook boven op de werkkamer. Na de operatie kan ik beter en meer doen met de Windows machine. Schrijf nu dit blog ook op de Windows laptop. Het vervelende is dat ik naar mijn idee geen handige startpagina op de laptop heb geïnstalleerd. Nu is een favoriet van mij de site Symbaloo.com. Hierin heb ik in het verleden een voor mij geschikte startpagina gemaakt. Er staan allerlei websites op, en even aanklikken is voldoende om op die website te komen. Handiger kan bijna niet! Heb Symbaloo.com in de nieuwe Microsoft Edge (Edge Chromium) als startpagina ingesteld, en zie: ik zoef over het wereld wijde web, het stelt op deze manier niets voor.

Bericht van de opticien.

Net na de middag nog even gecontroleerd of er al een mail van de opticien was. Dit was niet het geval, dus het zal nog wel een dag of zes duren voordat de nieuwe bril binnen is. Ik moest even bellen met het moederbedrijf van de opticiensketen, en hoorde van een allervriendelijkste dame dat mijn bril in Doetinchem op mij lag te wachten. Joke was boven bezig en ik ben naar Doetinchem gegaan. Ik heb eerst nog even voor de zekerheid met de winkel gebeld, stel dat die mevrouw het niet goed heeft…. Natuurlijk had zij het goed. de bril lag klaar. Even aanmeten en een kop koffie drinken en dan naar huis. Thuis even proberen hoe hij zit. Ik weet nu al wel dat de bril nog moet worden bijgesteld, maar dat doe ik pas morgenvroeg, heb nu geen zin om naar Doetinchem te rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *