PvdA- afdeling op golfbaan ” ‘t Zelle” .

 
Een wandeling en goede gesprekken.
Het restaurant van golfbaan “‘ ‘t Zelle”.

De bestuur van de afdeling Bronckhorst van de Partij van de Arbeidheeft haar leden uitgenodigd voor een nieuwjaarsbijeenkomst in het restaurant van golfbaan “‘ t Zelle” in Hengelo/Varssel.  De leden beginnen sportief met een wandeling van circa een uur in de omgeving van de golfbaan. Tijdens deze wandeling voeren gesprekken over de politiek natuurlijk de hoofdrol. Na de wandeling komen de leden bij elkaar in het restaurant. Hier zijn intussen ook die leden aanwezig die niet hebben meegedaan aan de wandeling. Het is een informele bijeenkomst waarin men elkaar een gelukkig nieuwjaar wenst. Natuurlijk speelt ook nu de (plaatselijke) politiek een hoordrol in de gesprekken. Hoe gaat de PvdA om met bepaalde zaken en wat is haar standpunt in andere zaken.

partijlid ophalen.

Zelf heb ik geen idee waar de golfbaan ligt, maar gelukkig heb ik een navigatie -app op mijn mobiele telefoon, maar ook het partijlid wat ik ophaal weet ongeveer waar het is. Samen komen wij er wel! Ik doe niet mee met de wandeling, heb teveel last van mijn rug om een uur te kunnen lopen, jammer! Wandelen was en is een grote passie van mij. Al wandelend kom je op nieuwe gedachten en idee├źn en door de snelheid van het lopen zie je veel meer van de omgeving. Nadat ik het partijlid had opgehaald, ging de heenreis voorspoedig. Via allerlei binnenwegen richting Hengelo, en vandaar naar het circuit van de Varsselring. In de buurt van de Varsselse molen is de golfbaan. Een aantal leden zaten al aan de koffie toen wij binnenkwamen. 

“onze” koffietafel in ‘ t Zelle.

De afdeling trakteerde de aanwezige leden op een kop koffie en naar wens een stukje gebak erbij. Natuurlijk ging het gesprek over “politiek” en vooral wat er niet goed gaat. Afval is zo’ n item waarover de meningen nogal verdeeld zijn. Het is volgens sommigen niet goed geregeld, de regelingen zijn niet duidelijk, er zijn nog te veel uitzonderingen en dat maakt de regeling weer onduidelijk voor de burgers…..

De bemensing van de fractie.

Ook de bemensing van de fractie is even een punt dat besproken werd. De fractie heeft momenteel te maken met veel leden die minder inzetbaar zijn. Dit heeft weer gevolgen voor de inbreng in de commissie- en raadsvergaderingen. De fractie zal alle zeilen moeten bijzetten om haar werk naar behoren te kunnen doen in de komende periode.

Na verloop van een uur gingen de meeste leden weer richting huiswaarts,  en mijn mede passagier en ik ook.

2 gedachtes over “PvdA- afdeling op golfbaan ” ‘t Zelle” .”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *