Een ander dagdeel…..

Een ander dagdeel werken.

Op verzoek van de roostermaker van de bibliotheek ga ik vanaf volgende week op de vrijdagochtend werken in plaats van de middag in Zelhem. Voor mij geen punt, en het komt mij zelf beter uit. Ik ben een ochtendmens , en in de loop van de dag neemt over het algemeen de pijn van de reuma/artrose toe. Dat belemmerd mij redelijk in het bewegen en dat maakt het werken in de middag best zwaar. Verder hoef ik alleen maar het pand te openen, en afsluiten doet de collega die in de middag werkt. Dat is ook makkelijker voor mij. Ik ben benieuwd of ik in de ochtend een collega heb, of dat ik alleen aan het werk ben, maar dat zal ik volgende week wel ontdekken.

Een afscheid.

Van de opruimhulp heb ik vanmiddag ook afscheid genomen. Deze jongen werkt van half vier tot vijf uur in de middag, en ik heb vandaag voor het laatst met hem gewerkt. Beiden vonden wij het vervelend, maar het is niet anders. Beiden vonden wij het jammer, wij hebben fijn samen gewerkt.

Een kennismaking.

Vanmiddag kennis gemaakt met een collega die de zoon is van mijn oud-behandelaar. Het was voor mij leuk om bepaalde trekken terug te zien in het gelaat van deze vrijwilliger. Jammer genoeg is dit waarschijnlijk ook de laatste keer dat hem heb gesproken. Hij heeft een baan gevonden waarmee ik hem natuurlijk succes heb gewenst. Hij gaat als creatief therapeut met ouderen werken. De wereld is klein, zo kent hij een medewerker van de Stichting Welzijn uit Hoog-Keppel. Toen hij naar de bieb in Doetinchem ging om vanmiddag te werken, heb ik hem gevraagd om zijn vader van mij te groeten…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *