Een nieuw begin voor sommigen.

Een wandeling.

Vanmorgen samen een mooie wandeling gemaakt in het begin van de ochtend. Via de rondweg richting Spalderkampseweg en daarna via de Greffelink Allee weer richting huiswaarts. Toch nog bijna 4 kilometer gewandeld. Het was net rond het vriespunt toen wij vertrokken. Sommige stukken van de route waren bedrieglijk glad, goed oppassen dus. Het was behoorlijk zonnig en het voelde niet zo koud. Onderweg veel vogels horen zingen, mooi! Ook zagen we een hazelaar in bloei staan. Op de Greffelink Allee stonden een aantal sneeuwklokjes in bloei

Sneeuwklokjes staan te bloeien in de berm aan de Greffelink Allee.
Sneeuwklokjes in bloei.

Bij ons in de zijtuin komen de eerste krokussen boven de grond, een voorbode van de tijd die gaat komen, een nieuw begin.

Krokussen, prachtig geel/oranje bloeien in de zijtuin

Naar Zelhem.

Vanmiddag even naar een zwager en schoonzus in Zelhem geweest. Zij hebben een boerderij. Het melkvee is de afgelopen week verkocht. Nu gaan zij zich toeleggen op het opfokken van jongvee.Ook bij hen dus een nieuw begin. In de stal staan nu nog een paar koeien. Heb er een foto van gemaakt die niet echt optimaal is, maar het is een sfeerbeeld.

Koeien op stal in Zelhem.
Koeien op stal.

Lokale politiek.

Ik ben zelf jaren lang actief geweest binnen GroenLinks Bronckhorst. Gisteren heb ik de overstap gemaakt naar de Partij van de Arbeid. De reden is dat ik vind dat de gewone burger niet altijd in beeld is binnen GroenLinks, hoewel wij deze burgers hard nodig hebben om de groene idealen te verwezenlijken. “Jan met de Pet” wordt vaak vergeten, en dat gevoel ging aan mij knagen. Ik hoop bij de Partij van de Arbeid meer nadruk op de gewone man te vinden. Ook hier weer een nieuw begin. Hoewel niet helemaal nieuw, bijna alle mensen van de PvdA op gemeentelijk niveau ken ik wel. Ik hoop binnen de PvdA mijn kennis over ” “groen” in te brengen,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *