IKEA, de bibliotheek en een cursus WordPress.

Naar IKEA

Vandaag even naar IKEA geweest. Heb de afgelopen dagen mijn laptop naar boven verplaatst. Merkte dat ik een lamp tekort kom, dus op verschillende websites kijken. Bij IKEA is een mooie lamp te koop voor weinig geld. Vanmorgen er even naar toe geweest, het was al behoorlijk druk, de parkeerplaats stond al redelijk vol. Wij parkeren meestal bij de Makro. Je steekt de straat over en je bent binnen bij IKEA. Eenmaal weer thuis de lamp op zijn plaats gezet, de stekker in het stopcontact en zie: er was licht.

De nieuwe lamp staat op het bureau.
De nieuwe lamp.

Bij de bibliotheek

De afgelopen dagen niet veel bijzonders gedaan. Ja, bij de bibliotheek gewerkt. Het afsluiten ging nu goed, geen loeiend alarm in ieder geval. De opruimhulp die wij in Zelhem hebben was er vrijdagmiddag ook, samen met een gastvrouw. Deze gastvrouw was op deze dag voor het laatst aanwezig in Zelhem. De opruimhulp werkt twee keer in de week in Zelhem. Het komt soms voor dat hij alleen in de bibliotheek is, zonder een andere bibliotheekmedewerker of gastheer/gastvrouw. Voor de opruimhulp, een jongen van vijftien, is dat niet prettig. Voor de bibliotheek is het ook niet goed. Je kunt de verantwoordelijkheid voor het pand en de aanwezigen niet op de schouders van een vijftienjarige leggen! Deze week kwam het bericht dat opruimhulpen niet meer alleen in een pand mogen zijn! Prima dus!!

Cursus WordPress in Zelhem.

Aanstaande woensdag start de cursus WordPress in Zelhem in de bibliotheek. Als gastheer ben ik er ook bij. Een mooie kans om meer te leren over WordPress. Ik heb gehoord dat de cursus is volgeboekt. Op vier opeenvolgende woensdagavonden is deze cursus. Ik neem mijn Chromebook mee, deze heeft een erg lange accuduur dus ik kom niet voor verrassingen te staan wat dat betreft. Denk dat ik nog het één en ander kan opsteken van deze cursus, maar voor mij is het contact met andere bloggers nog belangrijker. In mijn omgeving ken ik eigenlijk geen andere bloggers. Ben ook heel benieuwd naar hun blog, wat is het thema, wat is hun insteek bij het schrijven van de blog, kortom ik ben nieuwsgierig naar de andere bloggers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *