Alarm in de bibliotheek.

Vanmiddag heb ik gewerkt in de bibliotheek van Zelhem. Behalve medewerkers waren er ook cursisten voor de cursus Klik&Tik. Aan het eind van de werkdag, op weg naar buiten, even het alarm aanzetten. Er ging iets mis! Het alarm ging ineens af en bleef maar loeien, oorverdovend hard. Buiten staand maar even met de klantenservice gebeld, Gelukkig is er een collega uit Doetinchem gekomen die het alarm heeft gereset en kon ik om half zes richting huis vertrekken.

Op weg naar huis deels stapvoets gereden. Het sneeuwde, en alle wegen waren redelijk glad. Gelukkig zonder problemen thuis gekomen, waar Joke al een paar boterhammen had klaarstaan voor mij met een kop koffie, heerlijk!

Na het eten nog even een korte (sneeuw)wandeling gemaakt, heerlijk was dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *