Espresso en zo….

Als ik ‘s-morgens vroeg het bed uitkom, soms rond een uur of vier, heb ik zin in een kop koffie. Al heel lang denk ik over het aanschaffen van een espresso kannetje na. Tot op heden is het er nooit echt van gekomen. Maar sinds gisteren het ik er een! Van de bibliotheek kreeg ik een Bol.com-bon en daarvan heb ik een espresso kan gekocht. Gisteren werd de kan bezorgd. Natuurlijk meteen proberen, en…. de koffie was heerlijk! Nu voortaan zelf espresso maken! De kan is geschikt voor vier kleine kopjes espresso.

De Kinghoff-espresso kan.

Familiebezoek.

Zondag zijn wij even op bezoek geweest bij Theo en Annette in Zelhem. Annette was er niet, dus hebben we gezellig met Theo zitten praten. Terwijl wij koffie zaten te drinken ging er een roodborst in de hulststruik bessen zitten eten. De roodborstjes zijn echt niet bang voor mensen, tijdens het maken van de onderstaande foto bleef hij gewoon zitten.

Roodborst in de hulststruik.

Joke en ik hadden de dag ervoor een appeltaart gebakken. Voor bij de koffie in Zelhem hebben wij een paar stukken meegenomen. Theo, Joke en ik hebben over van alles en nog wat zitten praten. Regelmatig gaan onze gesprekken over het elektronisch roken, iets wat Theo en ik doen, maar ook over de boerderij en alles wat daarmee samenhangt.

Theo en ik in gesprek….., foto door Joke gemaakt op 16 december 2018.

Op bezoek in het ziekenhuis.

Vanmiddag even op bezoek bij een vriendin in het ziekenhuis. Indien mogelijk gaan wij met de fiets, het weer ziet er goed uit. Vanmiddag belt ook de huisarts nog even met de uitslag van het bloedonderzoek van vanmorgen.

2 gedachtes over “Espresso en zo….”

 1. I couldn’t resist commenting. Very well written!
  Greetings from Idaho! I’m bored at work so
  I decided to browse your website on my iphone during
  lunch break. I love the info you provide here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful site!
  It is the best time to make some plans for the longer term and it’s time
  to be happy. I’ve read this submit and if I could I wish to suggest you some attention-grabbing issues or suggestions.

  Maybe you could write subsequent articles relating to this article.
  I want to learn even more issues approximately it! http://cspan.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *