De eerste sneeuw.

Jasper en sneeuw.

Onze lieve hond, Jasper, vond sneeuw ook altijd prachtig. Met zijn snuit over de sneeuw en dan proberen om sneeuw te happen. Jammer genoeg is hij overleden, wij missen hem nog iedere dag.

Tijdens het uitlaten in de sneeuw had Jasper regelmatig ijsklompjes tussen zijn voetzooltjes zitten. Natuurlijk haalden wij deze stukjes ijs dan weg, hij deed dan heel boos, maar was dat natuurlijk niet. Was het ijs eenmaal weg, dan rende hij weer een stuk hard.

Jasper in de sneeuw met de stem van Joke.

Gelukkig is Jasper ruim dertien jaar geworden. Alleen de laatste weken ging het snel minder met hem. Hij had steeds minder zin in wandelen, lag heel veel te slapen. Uiteindelijk hebben wij de beslissing moeten nemen om hem een zachte dood te geven. Wij waren erbij toen hij van de dierenarts een spuit kreeg en overleed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *