Controle en een feestje.

Diabetes controle.

Vanmorgen moest ik naar het ziekenhuis. Het was tijd voor de diabetes controle. Alle laboratorium uitslagen waren goed, mijn gewicht was gedaald, kortom tevredenheid alom. Toch nieuwe insuline gekregen. het snelwerkende NovoRapid. Het is de bedoeling dat deze de te hoge waarden opvangt die ik nog wel eens heb. Het was tevens ook mijn laatste controle in het ziekenhuis. Mijn behandeling wordt overgenomen door de huisartsenpraktijk.

Vrijwilligersbijeenkomst Joke.

Joke had vanmorgen een vrijwilligers bijeenkomst van  “Den Ooiman”.  Deze feestelijke bijeenkomst was deels in  schouwburg”Amphion”  en deels in  cultureel centrum “de Gruitpoort”  in Doetinchem. Na een toneelstuk waarbij het publiek mocht reageren was er een creatief onderdeel in “de Gruitpoort”.  Joke heeft met een gelegenheidskoor meegezongen. Samen hebben zij een lied van John Lennon gezongen. Maar voor het zover was eerst even allerlei ademhalingsoefeningen doen. Het was best een lange ochtend voor Joke, om negen uur vertrekken naar Doetinchem en rond kwart voor twee weer thuis. Zij was dan ook moe geworden van deze lange ochtend. 

Dit lied zong het gelegenheidskoor waarin ook Joke meezong , het is het lied Imagine" van |John Lennon
Deel van de songtekst van het lied “Imagine” van John Lennon.

Kerstpakket uitpakken.

Vanavond hebben wij samen het kerstpakket van “Den Ooiman”  uitgepakt. Nu eens geen cadeaubon, maar een echt pakket met heel veel lekkers. Eigenlijk mogen wij van dit pakket niet veel hebben in verband met de diabetes, maar toch zal het in de loop van de tijd wel op komen.

Het kerstpakket van "den Ooiman" staat klaar. Straks even uitpakken.
Het kerstpakket, klaar om uitgepakt te worden…..

In de bibliotheek.

Vanmiddag moest ik werken in de bibliotheek. Het was zoals altijd gezellig en druk. Veel boeken opruimen, maar ook veel vragen beantwoord van leners. Ben zelf om vier uur naar huis gegaan, was niet echt fit.

Verjaardagsvisite Joke.

Morgen vieren wij de verjaardag van Joke. Niet dat er veel gasten komen, de meesten zijn al op onze gezamenlijke verjaardag in  november geweest. Morgen komen die mensen die in november niet aanwezig konden zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *