Een nieuwe tablet.

Gisteren een nieuwe tablet gekocht. De vorige was nog maar een maand oud, maar voldeed absoluut niet. Voordat ik naar de winkel ben gegaan eerst even gebeld. De tablet bleek voor jonge kinderen te zijn…. Na enig gepraat een forse korting op een  nieuwe tablet gekregen. Bij de winkel een goede tablet uitgezocht. Deze nieuwe doet het goed, is vlot, het formaat is prima, het geheugen is voldoend. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Joke haar tablet vanmorgen via instellingen terug gezet naar de fabrieksinstellingen. Dit gaf mij de mogelijkheid om de tablet helemaal van en voor Joke te maken. Eigen app’s, eigen achtergrond, kortom helemaal van en voor haar!

De ontruiming van het huis naast ons is ook gisteren nog een deel van de dag doorgegaan. Aan het eind van de middag werd de container met spullen opgehaald. Nu is het huis echt leeg. Benieuwd wanneer het weer verhuurd gaat worden en aan wie. We zien wel.

Joke heeft gisteren bij de dagverzorging gewerkt. Het was een lange ochtend, van negen uur tot bijna twee uur. Het was behoorlijk vermoeiend, maar nog belangrijker: het was gezellig en leuk. Zelf heb ik mij gisteren ziek gemeld. Had zware hoofdpijn. Voelde mij ook niet echt goed, dus thuis gebleven. Morgen ben ik er weer.

Vandaag is onze “ik doe niets dag”. Wij doen alleen maar zaken waar wij zin in hebben en wat we leuk vinden. Niets moet, alles mag. Als het weer een beetje meewerkt misschien even een eind fietsen of wandelen. We zien wel….

In de ochtend een hoes voor de tablet gekocht. Hierdoor is hij beter beschermd. De hoes was in de aanbieding, dus dat is mooi. Het was om tien uur al druk bij Mediamarkt in Doetinchem. Op weg naar de kassa kreeg ik een app van Joke met de vraag of ik een kop  koffie wilde. Natuurlijk wilde ik dat!  Tuis eerst koffie gedronken en daarna de tablet in de hoes gezet. Hij zit goed, en dat is belangrijk.

Een uurtje na het middageten zijn wij gaan wandelen. Het was weliswaar droog, maar toch maar een regenjas aan…. Via de Groeneweg richting Laag-Keppel gelopen en de Hummeloseweg overgestoken. Vlak voor de plek waar wij de weg oversteken staat een rij hokken voor de opslag van haardhot. In een houthok stond Joke. 

Na het oversteken van de straat het bos in. De klim naar de Wrange bult was pittig, op de volgende foto is het hoogteverschil goed te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *