Zondag 25 november 2018.

Vanmorgen al vroeg het bed uit, om vier uur. Begonnen met het opladen van alle apparatuur.Daarna even kijken op de site van mijn blog. Een kop koffie gezet om de dag goed te beginnen. Gelukkig slaapt Joke nog, zij is ook niet wakker geworden toen ik opstond. Voor vandaag niet zo veel plannen gemaakt. Wel gaan wij even naar een kerstshow bij Groenrijk Steentjes in Zelhem, is altijd gezellig. Kunnen wij meteen even informeren wanneer de verkoop van de kerstbomen begint. Wij hebben een paar jaar een nep kerstboom gehad,  maar een echte boom is veel leuker;  en het ruikt ook een beetje naar dennenbos. De laatste jaren halen wij de Nordmann bij Steentjes.

Intussen heb ik de flyer voor de editie december van Boek the Party opgezocht. Onder andere Julia Wouters is te gast. Zij was de rechterhand van Lodewijk Asscher als politiek adviseur en speechschrijver. Wouters heeft een boek over vrouwen in de politiek geschreven, in ieder geval over het gebrek aan vrouwen in de politiek.Van oorsprong is zij politicoloog en werkt als journalist. Het belooft een leuke avond te worden! 

Even naar de kerstshow bij Groenrijk Steentjes geweest. Wij waren er op tijd, het was nog redelijk rustig, maar toen wij gingen stond de parkeerplaats bijna vol. De winkel was sfeervol ingericht, her en der stonden kramen met allerlei artikelen. Zo waren er kramen met waxinelichthouders, wijn, advocaat, maar ook zelfgemaakte kerstkaarten. Ook was de winkel mooi versierd, volop lampjes en heel veel kerstbomen met nog meer ballen erin.

Joke heeft twee mooie kerststerren gekocht en een tweetal waxinelichthouders die erg mooi zijn. Rond twaalf uur zaten wij aan tafel te eten, het was gezellig! Even drie sfeerplaatjes:

Een poosje na de lunch zijn wij gaan wandelen, onder andere via het bos naast de Hessenweg, van landgoed Keppel. De kolk weerspiegelde de bomen mooi

Het was een heerlijke wandeling, en wij hebben genoten, dat is goed te zien aan deze foto van Joke:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *