Modern times in Hummelo.

Ook bij ons thuis heeft de moderne tijd haar intrede gedaan, en wel in de vorm van een DAB+ radio. Onze “oude” radio stoorde enorm, vaak hoorde je door de gesprekken of de muziek heen een storend geluid, erg vervelend. Op de website ´╗┐van Mediamarkt aan het zoeken geweest naar een goede en betaalbare oplossing. Wij kwamen uit bij een Sony met CD-speler.

de radio staat op zijn plek

Volgens de reviews op de site van Mediamarkt is dit een goed toestel, het geluid is in ieder geval perfect! Het toestel heeft een tiental voorkeurszenders, waarvan er drie direct via een toets bereikbaar zijn. Het programmeren van de zenders ging moeiteloos.

Joke en ik zijn met de fiets naar Mediamarkt gereden om daar de radio te kopen, hij was trouwens in de opruiming. In de schap stond nog maar een enkel toestel welke wij hebben gekocht.

De heenreis ging vlot, wij hadden de wind mee, maar de terugweg…. wind voor! Joke had op de terugweg een lage bloedsuiker, dus extra energiedrank drinken en een aantal Sultana’s eten. Wij waren trouwens op tijd terug om de eerste wedstrijd van de zondag te zien in het kader van het WK-Voetbal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *