Zondagmorgen wandeling.

http://www.mywellness.com/public/activity/91bb2962-ad6e-4978-a071-3f523410c391

Vanmorgen een mooie wandeling gemaakt. Vanuit het huis via de Van Heeckerenweg en de Kampermanstraat naar de Broekstraat gewandeld. Tegenover de Klevenhorst is heel veel gekapt. De hele houtwal voor de sloot is weg; jammer! De brug ligt nu opeens open en bloot in het zicht.

Langs de Kampermanstraat liep ik volop in de wind, het was redelijk koud en ik was blij met mijn handschoenen tijdens deze wandeling

Via de Broekstraat richting Laarstraat. Het is op dit punt bijna de helft van de afstand. Nu via de Zelhemseweg naar huis. Bij het kerkhof voelde ik mijn benen zwaarder worden, nog even volhouden en dan ben ik thuis.

Deze hele wandeling duurde 1 uur en 11 minuten, dat viel mij mee.

Thuis heb ik op Joke gewacht, zij was naar Den Ooiman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *