Hoog-Keppel, Hemelvaartsdag 2017, Rommelmarkt.

Impressie van de rommelmarkt.

Gisteren ochtend zijn Joke en ik naar de rommelmarkt in Hoog-Keppel geweest. Deze rommelmarkt is er ieder jaar op Hemelvaartsdag.

Met de fiets om ongeveer negen uur vanuit Hummelo vertrokken naar de rommelmarkt in Hoog-Keppel. Het was nog rustig in de Hessenweg, wij waren ook vroeg op pad. In Hoog-Keppel was een deel van de Monumentenweg afgesloten, dus wij konden rustig doorfietsen naar de stalling bij de Hessenhal..
Hoewel wij er om half tien waren, was het toch al gezellig druk in Hoog-Keppel op de rommelmarkt. Van alles was er te koop, van schoenen en kleding tot en met gebruikt gereedschap. Behalve veel particulieren waren er ook veel handelaren. De verkoper van fruit deed goede zaken. Ook wij hebben er aardbeien gekocht. Het weer was goed, zonnig en net niet te warm. Wel zag ik verschillende honden die het warm hadden, tong uit de bek en maar hijgen…..
Nadat wij  de rommelmarkt rondgelopen hadden, zijn wij weer naar huis vertrokken. De Hessenweg was aanzienlijk drukker geworden.