Thuis en onderweg in Hummelo en omgeving.

 

 

 

Opkomende zon .
Vandaag begon de dag met een prachtige zonsopgang, zoals je op de bijgaande foto kunt zien. Deze is gemaakt vanaf de parkeerplaats van “de Gouden Karper”, tijdens de ochtendwandeling met Jasper, onze hond. Het was nog behoorlijk vroeg, rond 07.00 uur, en de mist hing over het land. De opgaande zon achter de bomen van de Greffelinkallee zag er prachtig uit.
Jasper 13 jaar!

 

Omdat Jasper donderdag 13 jaar is geworden hebben Joke en ik met veel moeite een soort selfie van ons drieën gemaakt. Met behulp van een paar koekjes lukte het ons om deze foto te maken. Het was in ieder geval een moment waaraan wij veel plezier hebben beleefd.
Pinksterbloemen in Drempt.

Op een fietstocht in de omgeving van Hoog-Keppel en Drempt hebben wij deze foto van de pinksterbloemen gemaakt. Het was een heel veld vol, dicht bij boerderij “de Grote Kamp” aan de Tellingstraat in Drempt. Vanmorgen hoorde ik bij “Vroege Vogels” op NPO 1 dat het Oranjetipje een liefhebber is van de Pinksterbloem.

Lama of Alpaca?

Vanmiddag een eind gefietst, via een smal pad richting Toldijk. en vandaar via Keijenborg en Velswijk richting Hummelo.  Vlak bij het voormalige stamcafé van Normaal, de boeren rockband, café “de Tol”  stond deze “buitenlandse” gast in de wei. Ik weet niet of het een lama of een alpaca is, daarvoor ken ik de beide soorten te weinig, maar het was een mooi gezicht. Hij stond volledig in het vacht en keek ons met veel belangstellend aan., dus even een foto gemaakt.