Sneeuw! 

Vanmorgen bij het opstaan om 3.45 uur was de wereld wit. Mooi om te zien,  alles is wit en schoon,  de wereld is even helemaal “rein”. 

De Veldhof is nog niet door mensen en auto’s bezocht,  de sneeuw is nog ongerept.  Ben benieuwd naar de reactie van Jasper op de sneeuw tijdens het uitlaten. Zo vaak ziet hij geen sneeuw.  Toen hij jonger was ging hij altijd sneeuw eten, vond hij prachtig. Denk dat hij regelmatig buikpijn heeft gehad. De vraag is of de sneeuw nog even blijft liggen.  Meteoconsult vertelde om 6 uur via Omroep Gelderland dat het vrij snel zal verdwijnen.  Jammer!  Her en der in de provincie staat het verkeer stil en zijn wegen afgesloten voor het verkeer.  Wat een impact een klein beetje sneeuw al niet heeft…., wij zijn duidelijk niet veel gewend. 

Tijdens het uitlaten van Jasper zag ik dat de sneeuw al een beetje begon te smelten.  Jasper vond het heerlijk buiten. In iedere poot afdruk moest hij even snuffelen,  dat schiet dus niet op. 
Aan het einde van het zandpad van de Karper naar de Van Heeckerenweg moest Jasper even rondkijken en uitrusten, lopen in sneeuw is vermoeiend. 

Eènmaal thuis is Jasper meteen in slaap gevallen…. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *