Garage Overbeek bij de beste 10 autobedrijven van Nederland!

Gisteren een gesprek gehad, met Hans Overbeek.  De aanleiding was het  bereiken van de finale van de verkiezing tot beste Autobedrijf van het jaar 2016-2017.  Hans  is erg trots op zijn team van medewerkers.  Samen hebben zij de finale van de verkiezing tot beste Autobedrijf van het jaar 2016-2017 gehaald. De verkiezing wordt georganiseerd door de BOVAG.  Er zijn 3300 autobedrijven aangesloten die mee konden doen aan de verkiezingen. Hans vertelde dat de techniek van de auto’s steeds complexer wordt.  Een boordcomputer  is heel gewoon,  maar kan ook reden zijn van storingen.  Over een paar jaar zullen de wagens communiceren met het garagebedrijf.  Eventuele storingen en problemen worden dan automatisch doorgeven aan de garage.  Het lijkt  een beetje op  “big brother”,  maar dat is de toekomst.
Het artikel verschijnt in de week van 13 juni in weekblad Contact. (als het goed is……)

image

Alle medewerkers van garage Overbeek bij  elkaar op de foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *