Groene energie en zo meer…..

Vandaag heb ik de leveringsovereenkomst met AGEM op de bus gedaan. Wij hebben bewust gekozen voor deze kleine energiemaatschappij uit de Achterhoek.

Voor het grootste deel van de beslissing om over te stappen is de groene energie de reden. Verder, en dat verbaasde ons ten zeerste, is ook nog eens het maandbedrag meer dan concurrerend vergeleken met onze huidige aanbieder, de NUON. Kortom voor beide partijen een win – win situatie!

Vanaf 1 februari 2016 is de overstap een feit. De helpdesk van AGEM verdient een pluim. Zij nemen je bijna alle werk die voortkomt uit een overstap uit handen. De voorbeeldberekening is zeer duidelijk, en de communicatielijnen zijn erg kort.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *