Verkeersveiligheid (vervolg)

Gisteren heb ik een e-mail van mij die gericht was aan de fractievoorzitter van GroenLinks, Herman van Rooijen, doorgestuurd naar de voorzitter van de Dorpsraad Hummelo, Theo Lucassen. De kritiek en de vraag werden verrassend snel opgepakt. Gisterenavond was er al een reactie van Theo Lucassen.

De reactie was als volgt:

voor wat betreft de fietsstroken in het dorp kan k melden dat deze wel worden meegenomen in het herinrichtingsplan. En verder dat de kosten voor de herinrichting minus de rioolwerkzaamheden zeker geen 5 ton bedragen.

Ik ben heel blij dat de fietsstroken worden aangepakt, zodat er weer op een veilige manier gebruik van gemaakt kan worden.

Ik wil de Dorpsraad, en dan met name Theo Lucassen hartelijk danken voor de snelle reactie! Dank!

Wat een simpele e-mail al niet kan doen.

 

 


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *