GroenLinks Bronckhorst een feit.

Op dinsdagavond 24 november 2015 is de afdeling Bronckhorst van GroenLinks officieel opgericht. De leden die aanwezig waren bij de  vergadering van GroenLinks stemden in met het voorstel tot verzelfstandigen. De avond werd goed bezocht. Na het formele deel hield Willem Beekman, de voormalige boer van “Urtica de vijfsprong” uit Vorden een inleiding over landouw en dan met name over de biologische landbouw. Voor deze vorm van landbouw is veel belangstelling. Het welzijn van mens en dier staat voorop. Leven in en op het ritme van de natuur en seizoenen is belangrijk voor het (geestelijk) welzijn van de mens. Biologisch boeren heeft respect voor de natuur en het landschap. Natuurlijk zijn de dieren bij biologische landbouw geen productiemiddel, maar een dier wat met respect behandeld moet worden.

Het bestuur van de afdeling bestaat uit de volgende personen:

Michel Coenen – voorzitter

Marianna de Kuijer – penningmeester

Dick Jolink – secretaris

OP de foto staan behalve het bestuur ook de fractieleden die zitting hebben in de gemeenteraad van Bronckhorst, Titus Smit en Herman van Rooijen.

bestuur GroenLinks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *